Evangelisatiecampagne Kameroen

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor deze reis en evangelisatiecampagne. Van 10-20 December zullen we hiervoor op zendingsreis gaan naar Kameroen. We zullen in een van de buitenwijken van Yaounde, de hoofdstad van Kameroen, een evangelisatiecampagne gaan organiseren van 11-15 December. Tijdens deze openluchtdiensten zal er een gospelkoor optreden en zullen we het evangelie delen met de mensen. Ook zullen we 1000 nazorgboekjes uitdelen voor mensen die tot geloof komen en verder willen groeien in hun geloof. Momenteel zijn we bezig met het maken van een nazorgboekje voor deze diensten. Op dit moment is de Engelse versie van het boekje klaar en wordt het boekje vertaald naar het Frans. Verder zal er tijdens de evangelisatiediensten ook een medisch team aanwezig zijn om medicijnen uit te delen en medische hulpverlening te bieden aan mensen die dit hard nodig hebben.
Vervolgens zullen we van 16-20 December ook een aantal dagen les gaan geven op een Bijbelschool in Douala.

Ondersteuning:
De kosten voor de organisatie van deze campagne bedragen 3.200 euro, exclusief de vliegtickets. We hebben nu momenteel een budget van 1750 euro beschikbaar.
Als u dit project wilt ondersteunen zijn we daar heel dankbaar voor, zie hieronder verdere informatie voor de ondersteuning van dit project.

Naam: Stichting Hope 4 Nations
Rekening: NL36 INGB 0006877739
O.v.v: project evangelisatiecampagne Kameroen

Blijf op de hoogte:

We houden jullie graag op de hoogte van deze reis! Je kan je hieronder inschrijven op onze nieuwsbrief: