Project bergdorpen Nepal

Vanuit onze stichting zijn we betrokken bij een mooi project in de bergdorpen in Oost Nepal. Vanuit onze stichting ondersteunen we hier een evangelist die we goed kennen vanuit onze afgelopen reizen naar Nepal. Onze contactpersoon reikt doormiddel van medische hulpverlening uit naar de mensen in de bergdorpen in Nepal. Hij is betrokken bij het opstarten van nieuwe kerken, medische hulpverlening, het trainen van lokale gelovigen en het opzetten van scholen voor de kinderen in de bergdorpen.

We ontvangen regelmatig mooie updates met getuigenissen hoe mensen tot geloof komen en wat God doet door dit werk in de bergdorpen. Een tijdje geleden ontvingen we een mooie update van een medical outreach die onze contactpersoon heeft georganiseerd in een van de bergdorpen, zie de onderstaande foto’s. We zien er naar uit om dit project ook in de aankomende periode te blijven ondersteunen.

Ondersteuning:
Als u dit project wilt ondersteunen zijn we daar erg dankbaar voor, zie hieronder verdere informatie voor ondersteuning van dit project.
Naam: Stichting Hope 4 Nations
Rekening: NL36 INGB 0006877739
O.v.v: project bergdorpen Nepal


Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
contact@hope4nations.nl