Samenwerking Hearts4Nepal

nepal

We zijn blij te melden dat we een samenwerkingsverband met stichting “Hearts 4 Nepal” zijn aangegaan.

De oprichters van deze stichting hebben al vele jaren ervaring in dit land en voelen zich geroepen om de liefde van God te brengen aan de mensen in Nepal.
De stichting “Hearts 4 Nepal” ondersteund de kerkleiders en lokale voorgangers van de snelgroeiende kerk in Nepal. De kerkleiders en de voorgangers hebben een sterke behoefte aan training en ondersteuning.

Naast het organiseren van conferenties en het geven van onderwijs en training helpt de stichting de kerkleiders ook door middel van het verstrekken van microkredieten.
Met de microkredieten kunnen de kerkleiders boomplantages opzetten waardoor ze zelf kunnen voorzien in hun levensonderhoud en zich ook in kunnen zetten voor hun kerk.

Ook willen we ons inzetten in Nepal in het verkondigen van het evangelie en het brengen van humanitaire hulp. Nepal bevind zich in het zogenaamde 10/40 raam en is ook een land met veel nood en armoede. Het grootste gedeelte van de bevolking heeft nog nooit de boodschap van het evangelie gehoord en ook zijn er nog vele onbereikte bevolkingsgroepen in dit land, voor meer informatie kunt u ook eens kijken op www.joshuaproject.net

nepal_kaart