Van 26 oktober tot en met 7 november zijn we samen met Dick en Marco vanuit FM College naar Kenia geweest. Tijdens de reis hebben we les gegeven op de Bijbelschool in Webuye en hebben we een conferentie georganiseerd voor voorgangers en jongeren. Op maandag en dinsdag mochten we lesgeven op de Bijbelschool. Het was een enthousiaste groep van zo’n 40 studenten.

Lesgeven op de Bijbelschool in Webuye

Op woensdag hadden we een grote conferentie waar 350 voorgangers en oud Bijbelschool studenten naartoe kwamen en op donderdag was de graduation van de Bijbelschool studenten.

Voorgangers conferentie in Webuye

Op vrijdag hadden we een conferentie voor de jeugd. Het was een voorrecht om hier te spreken. Ik heb gesproken over ‘relatie met God’ aan de hand van het verhaal van Zacheus en mijn eigen getuigenis. Tijdens de dienst waren er veel jongeren die hun hart openden voor Jezus en verder wilden groeien in hun relatie met God.

Jongerenconferentie in Webuye

Op vrijdag zijn we op bezoek geweest bij een school in Kimilili. Deze school is opgericht voor weeskinderen en kinderen die onvoldoende geld hebben om schoolgeld te betalen. De school bestaat uit zo’n 200 leerlingen waaronder 50 weeskinderen die wonen in de bijgebouwen rondom de school. Het was heel mooi om te zien hoe Janepher en haar man Henry zich met hun hele hart inzetten voor deze school. Het is geweldig dat deze school er is om deze kinderen een kans te geven op een betere toekomst.

School in Kimilili